Asociația pentru Mobilitate Socială și Educație Democratică

Construim comunități în care fiecare își poate crea propria valoare

A fost un an plin de #reușite

Premii câștigate la nivel național - Gala Națională a Societății Civile

Locul 1: Suflet De Copil

Mascote întruchipând dinozauri, unicorni sau crocodili au abordat pe un ton non-formal problema bullying-ului cu 750 de copii, folosind jocuri interactive, sfaturi organizate în pilde și alte metode inovative să îi ajute pe aceștia să își controleze emoțiile și să știe ce să facă dacă ajung victime. A câștigat primul loc la categoria Tineri de Bine – categorie care premiază proiectele de tineret la nivel național.

Locul 2: CONNECT:ED

Dispozitive IT recondiționate gratuit (laptopuri, calculatoare, telefoane, tablete și altele asemenea) au fost donate, în special pe timp de pandemie, către gospodării din medii defavorizate, unele cu mai mulți copii, ajutând aproximativ 150 de persoane. A câștigat locul II la categoria Tineri de Bine – categorie care premiază proiectele de tineret la nivel național.

Locul 3: Studioul Civic

Aproximativ 100 de tineri au reușit să atragă atenția pe social media la peste jumătate de milion de persoane prin intermediul unor video-uri care promovau aspecte privind sănătatea mintală. A câștigat locul III la categoria Tineri de Bine – categorie care premiază proiectele de tineret la nivel național.

Premii câștigate la nivel național - Gala Națională a voluntarului în România

Locul 1: Popa Celia

A reușit, la vârsta de 16 ani, să gestioneze un program cu un impact major în comunitatea din care face parte. Mulți adulți ar găsi provocator să gestioneze un astfel de program datorită mărimii acestuia, complexității și lungimii acestuia. Celia a reușit să manage-uiască cu brio acest program, producând impactul dorit. A creat, prin acțiunile ei o „mini armată” de voluntari pregătiți și motivați.

Locul 2: Kiraly Elizabeth

Elizabeth a reuși ca, având doar 17 ani, să facă ceea ce mulți adulți nu reușesc nici măcar la vârste înaintate – a fost un adevărat lider pentru persoanele din jurul ei! Încă de la începutul anului, a coordonat numeroase proiecte și a reușit, pas cu pas, să atragă sprijin în cauzele în care ea crede. Mai mult decât atât, a reușit să stârnească dorința de implicare pentru sute de tineri și să își atragă colegii către voluntariat, făcând, alături de ei, lumea un loc mai bun!

Premii câștigate la nivel regional - Gala Tineretului Clujean

LOCUL I - cultură: AutodiBACt

Un proiect derulat la finele lui 2021 prin care am ajutat tineri să își dezvolte metacompetențe educaționale – cum să învățăm (și) singuri pentru BAC-ul la română.

LOCUL I - BUNĂSTAREA TINERILOR: Empatic

Un proiect prin care aproape 2000 de copii din mediul urban au participat la jocuri interactive cu mascote pentru descurajarea fenomenului de bullying.

LOCUL II - MEDIU: Reconnect

Un proiect prin care tinerii au învățat să se îndrăgostească de natură în timp ce își descoperă propriile valori, prin exerciții de dezvoltare personală, la foc de tabără, cu cortul.

LOCUL II - INCLUZIUNE: Youth Nights

Un proiect prin care au fost derulate numeroase activități informale, de socializare, cu tinerii din Comunitatea Urbană Arieș, pentru a le dezvolta soft skills și a lega prietenii cu alți tineri cu interese similare.

Premii câștigate la nivel regional - Gala Tineretului din Mediul Rural

CONNECT:ED

Connect:ED a fost un proiect prin care s-au recondiționat și donat zeci de dispozitive IT (laptopuri, unități PC, tablete și altele) copiilor din medii defavorizate pentru a le asigura accesul la educație și șanse egale în viață.
Scroll to Top