Găsește-ți chemarea în timp ce faci lumea un loc puțin mai bun!

0 +
Proiecte
0 +
Beneficiari
0 +
Ore dedicate comunității

Ce este AMoS ED?

     AMoS ED este o organizație non-guvernamentală condusă de o viziune a tinerilor care prin fiecare activitate, inițiativă, proiect nou pe care îl organizează își dorește să contribuie la dezvoltarea potențialului tău și dezvoltarea comunității din care provii. Considerăm că societatea are nevoie pe multe paliere de oameni dispuși să producă schimbarea, iar AMoS ED își propune să adune o comunitate de oameni dispuși să o realizeze.

De ce noi?

Slide
Premiile obținute de noi:

– Premiul 2 la secțiunea Participarea tinerilor în comunitate cu proiectul Laboratorul Civic la Gala Tineretului Clujean 2020

– Premiul 2 la secțiunea Tinerii și piața muncii cu proiectul Connect:ED la Gala Tineretului Clujean 2020

– Cel mai bun proiect aflat la prima ediție la Gala Tineretului Clujean în 2019 cu Simpozionul pentru Dezvoltare Umană – Câștigătorii Turda Decide 2019 cu CIVIC, cu aproape 2000 de voturi strânse

– Locul 2 la secțiunea Artă și Cultură la Gala Tineretului Clujean 2019 cu proiectul Moot Court Competition

– Locul 3 la secțiunea Artă și Cultură la Gala Tineretului Clujean 2018 cu proiectul Public Speaking Tournament Turda

– 5 competiții de dezbateri câștigate (Closer2Oxford, Turneul Campionilor, EDUOpen, Turda Debate Cup, Tandem Debate Weekend) -Cel mai bun ONG din Turda în 2017

Slide
Conducere democratică:

-În AMoS ED, membrii au mereu un cuvânt în ceea ce înseamnă organizația noastră, iar ideile tale pot face cu adevărat o schimbare!

În funcție de implicarea ta ca voluntar, în timp poți avansa și poți candida pe funcții unde ești ales prin vot democratic de către ceilalți voluntari sau funcții pe care ești ales datorită implicării și dedicării tale în voluntariat.

-Ceea ce e și mai mișto este că în fiecare an organizăm o gală de premiere unde munca voluntarilor noștri este recunoscută și acreditată public prin certificate care atestă toată implicarea lor pe parcursul unui mandat și multe alte premii pentru fiecare tip de implicare.

Slide
Ai șansa să avansezi:

-Implicându-te în organizație, datorită funcției pe care o vei avea, te vei putea dezvolta și vei dobandi competențe de bază solide ce îți vor fi de folos pe parcursul formării tale profesionale.

-Fiind înconjurat de oameni care se implică activ în comunitate și care își doresc ca aceasta să devină un loc mai bun în fiecare zi, te va ajuta să evoluezi și pe plan personal. Implicarea în voluntariat te poate ajuta să te descoperi pe tine, să faci progrese și să vezi lumea cu alți ochi.

-Alătură-te unui colectiv de tineri cu idei inovatoare ce te vor motiva să ajungi la cea mai bună versiune a ta!

previous arrow
next arrow

Ce i-a determinat pe alții să se implice?

Horia Roman Crișan

Cel mai fain lucru din implicare este să vezi că ai făcut un bine, cât de mic, pentru alții.

Popa Antonia Maria

Mă implic pentru că vreau să fac parte din această mișcare de tineret prin a ajuta la schimbările care se întâmplă în comunitatea locală.

Cătălina Ciortea

E minunat să iei parte la crearea unui proiect, mai ales când vezi câtă energie emană lumea.

Ionuț Bîlcu

Mă implic deoarece știu că pot contribui la schimbarea propusă de asociație, dezvoltându-mă, de asemenea și pe mine.

Loriana Apahidean

Mă implic în asociație pentru că vreau să mă dezvolt ca persoană, să îmi împing limitele și să văd cât de departe pot ajunge.

  Cum te înscrii?

  1

  Completează formularul de înscriere.

  2

  Vei trece printr-o perioadă de selecție inițială.

  3

  Vei afla dacă ai trecut de selecția inițială.

  4

  Vii la evenimentul din 18 septembrie unde ne vei cunoaște!

  Alătură-te nouă și profită la maxim de anii din liceu!