Donează

Sprijină inițiativele locale!

Contribuie la dezvoltarea societății civile Arieș

Ajută tinerii din comunitatea locală ca, prin voluntariat, să transforme zona Arieș într-un loc un pic mai bun. Acest lucru poate fi realizat prin fiecare proiect caritabil, informativ sau chiar de reprezentare pe care noi încercăm să le realizăm.

Creează oportunități de tineret locale

Întotdeauna învățarea formală este completată foarte bine de învățarea non-formală. Din acest motiv și tu poți sprijini inițiativele de educație non-formală, astfel încât tinerii să aibă șansa de a își perfecționa aptitudinile de care vor avea nevoie în viitor.

Ajută și tu

Dacă vrei și tu să ne oferi un sprijin, cât de puțin ar fi acela, pentru a ne ajuta să ne îndeplinim misiunea de a forma tineri care vor străluci, folosește butonul de mai jos pentru a dona, prin intermediul cardului tău de credit. 

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre modalitatea în care plata ta este procesată, vizitează termenii și condițiile.

Alege suma pe care vrei să o donezi

Apăsând butonul „Donează” reprezintă acordul tău în legătură cu Termenii și Condițiile de plată ale AMoS ED și ale Stripe Payments. Pentru mai multe detalii despre cum sunt prelucrate datele tale personale, verifică Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit!

Anual, fiecare salariat sau pensionar (care îndeplinește anumite criterii) poate redirecționa 3,5% din impozitul pe venit (fostul 2%). Completând un simplu formular, acești bani vor fi redirecționați către o organizație nonguvernamentală în mod automat, fără alte costuri suplimentare. Acești bani oricum sunt redirecționați, însă prin formularul de mai jos puteți alege daca le redirecționați către un ONG sau către stat. Așadar, dacă doriți să redirecționați acei 3,5% din impozit vă promitem că fiecare leu va fi investit într-un proiect de impact!

Împreună facem lumea un loc un pic mai bun