Despre noi

Ce este AMoS ED?

AMoS ED este o organizație non-guvernamentală 

condusă de o viziune a tinerilor care prin fiecare activitate, inițiativă, proiect nou pe care îl organizează își dorește să contribuie la dezvoltarea potențialului tău și dezvoltarea comunității din care provii.

Considerăm că societatea are nevoie pe multe paliere de oameni dispuși să producă schimbarea, iar AMoS ED își propune să adune o comunitate de oameni dispuși să o realizeze.

Cum să o dezvolte?

Simplu: termenul aceste nu este doar de efect ci recunoaște realitatea socială a vremurilor noastre în care mulți oameni nu își pot dezvolta complet potențialul datorită unor constrângeri, cum sunt condițiile dezavantajoase în care s-au născut, manipularea, ignoranța, situații care nu sunt controlabile ( violență domestică, tulburări mintale, dizabilități).

Valori AMos ED

Solidaritate

Înțelegem cât de dificil este drumul către reușită, de aceea încercăm să fim puncte de sprijin și ajutor unii pentru ceilalți, indiferent de cât de mari sunt problemele cu care ne confruntăm.

Stoicism:

Munca perseverentă e una din specialitățile noastre, credem că să încerci constant să îți depășești propriile limite și să îți investești cât mai mult din timp și energie în a munci la ceea ce îți dorești este extrem de important.

Sustenabilitate

Încercăm să extragem din toate lucrurile prin care trecem resurse sustenabile, care să ajute organizația pe viitor să ofere cât mai multe posibilități membrilor ei pentru a se dezvolta și a schimba comunitatea din care fac parte.

Profilul unui membru AMos ED

Dezvoltat complex

Își dorește să se dezvolte pe plan personal și profesional în așa fel încât să devină cea mai bună versiune a lui din toate punctele de vedere (autocontrol, dezvoltare de abilități și competențe în cel puțin un domeniu profesional).

Adaptabil

Își formează capacitatea de a se adapta la situații noi și complexe, de a găsi rezolvări la problemele cu care se confruntă de a transforma adversitatea în oportunitate.

Autonom

Lucrează la a deveni cât mai independent de alte persoane din jurul său, capabil să își ia viața în propriile mâini gestionându-le atât pe plan personal (emoții, comportamențe, perspectivă rațională asupra lumii), cât și pe plan profesional (studii, procurare și gestionare a finanțelor).