Academia Civică

Locul în care #DaiCurs

Te sprijinim să îți creezi noi aventuri la tine în comunitate!

Povestea Academiei de anul acesta este inspirată din celebrul serial, Wednesday. Asemeni Academiei Nevermore, această Academie își propune ca prin activitățile sale să valorifice abilitățile tinerilor aparte: acei tineri însetați de dorința de a produce o schimbare în bine în comunitatea din care provin. Din moment ce ai ajuns să citești asta înseamnă că te enumeri printre ei, iar noi te anunțăm că Academia a fost creată pentru tine. 
Aflată deja la a 2-a ediție, anul acesta vei învăța cum să construiești și să implementezi de la zero propriul tău proiect care să aducă inovație. Vei acumula toate aceste cunoștințe pe parcursul a 3 zile, prin training-uri și workshop-uri. Academia se finalizează printr-un Maraton de dezvoltare de proiecte unde cele mai bune inițiative vor fi jurizate de către oameni cu expertiză în domeniu și premiate. 

#SaveTheDate 3-5 martie

La Academia Civică ai parte de:

FORMARE

Încă de la începuturi, Nevermore și-a propus să fie un loc sigur și un loc în care studenții să poată crește indiferent de cine sau ce sunt ei, îndrumați de profesori acreditați. Probabil că singura diferență este că la Academia Civică nu vei întâlni creaturi fantastice (vorba vine…), dar vei beneficia de activități susținute de traineri acreditați de diferite cursuri internaționale, universități și care au ani de expertiză în spate în lucrul cu tinerii. Academia este locul care prin activitățile sale formează tineri competenți și pregătiți să meargă înapoi în comunitățile lor și să implementeze proiecte inovative.

OPORTUNITATE

Personajul principal, Wednesday, printre multe altele este o elevă care își construiește singură calea, determinată, încrezătoare și foarte corectă. În lumea reală aceste trăsături sunt deosebit de importante… Dar de multe ori, nu sunt de mare folos fără resursele necesare implementării acelei idei care să aducă schimbarea. Astfel, în funcție de sponsorizările obținute, câștigătorii locurilor 1, 2 și 3 a Academiei Civice vor fi  premiați cu un fond realist care să-i sprijine să implementeze inițiativa câștigătoare. Juriul este format din peraone cu experiență în domeniu: un reprezentant AMoS, CJE și ONEDU.

DISTRACȚIE

Toate acestea se vor petrece într-o locație cu adevărat magică. Deși nu vom fi marginalizați de restul lumii asemeni serialului, vom petrece cele 3 zile de formare la Pensiunea Merișor, Răchițele. Locația creează pentru noi un cadru în care să putem dezvolta toate abilitățile necesare. Iar, în același timp, după orele lungi de formare și dezvoltare putem să ne îndreptăm mulțumiți către zonele de relaxare. Printre acestea enumerăm piscina interioară. jacuzzi-ul și zonele de jocuri (fotbal de masă, ping pong, biliard și altele). 

Fă cunoștință cu trainerii și activitățile lor:

[tmm name="traineri-academia-civica-2023-copy"]

Locație #magică

Locul unde ne vom petrece cele 3 zile de formare este Pensiunea Merișor, aflată în comuna Răchițele.

Pensiunea beneficiază de multiple spații de relaxare și o sală de evenimente unde vor avea loc activitățile Academiei.

Printre spațiile de relaxare enumerăm piscina interioară, jacuzzi, biliard și altele. Aici ne vom petrece timpul după orele lungi axate pe dezvoltare.

Sistemul de Formulare 230

În cadrul Academiei, taxa este de 497 RON, iar aceasta poate fi procentual sau complet înlocuită de Formularul 230 (3,5% din impozit), prin următoarea modalitate:

5 Formulare

25% REDUCERE
DIN TAXA DE BAZĂ

10 Formulare

50% REDUCERE
DIN TAXA DE BAZĂ

15 Formulare

75% REDUCERE
DIN TAXA DE BAZĂ

20 Formulare

100% REDUCERE DIN TAXA DE BAZĂ

Pentru mai multe detalii cu privire la sistemul de taxe și colectarea de Formulare urmăriți-ne pe paginile de Social Media sau contatați coordonatorul proiectului la numărul de telefon afișat mai jos.

#StayTuned

Pentru mai multe informații despre Academia Civică!

Scroll to Top