Damian Ovidiu
-Director Tehnic-

Ar fi mai ușor să enumerăm proiectele organizației în care Ovidiu n-a fost implicat decât cele în care a fost. Cu noi de prin 2015 și până în prezent, el a trecut prin cam cinci funcții diferite până să ajungă Director General. Mai mult, a organizat foarte multe evenimente și se mândrește cu faptul că dacă e o urgență, cu siguranță va fi printre primele persoane la care poți apela să o rezolve. El aproape mereu are un plan de acțiune, iar dacă nu are, înseamnă că deja lucrează la el să îl facă. Mândria lui rămâne House Cup, proiect inaugurat de el în organizație undeva prin 2016 și totodată primul proiect cu peste 100 de beneficiari pe care l-am avut. Pe lângă organizație, el s-a mai implicat și în Consiliul Școlar al Elevilor și Consiliul de Administrație al liceului. Mai mult, a lucrat în IT și a predat informatică copiilor de gimnaziu, venind și cu titlul de Lucrător de Tineret la pachet. Ca bonus, a participat în a organiza zeci de competiții naționale de dezbateri academice.

Boar Victor
-Manager Tehnic-

Mă implic pentru că vreau să fiu mai deschis spre toate oportunitățile care se ivesc și pentru a deveni mai responsabil cu privire la ce ne înconjoară.

Budugan Andrei Alexandru
-Programmer-

Mă implic pentru ca doresc să contribui la dezvolatarea mea personala și a comunității prin proiectele la care îmi ofer ajutorul.

Kiraly Mara
-Blogger-

Nu credeam că într-o zi din clasa a VI-a o să mă trezesc și o să merg la o competiție de dezbateri și o să zic “vreau să fac și eu asta”. Așa am auzit de asociație și am decis să intru în ea. Am așteptat cu nerăbdare ziua în care o să intru la liceu și o să pot sa mă implic și uite așa, o zi a făcut o diferență extrem de mare în viața mea. Ok, am intrat, dar odată ce am intrat am văzut că nu este doar ce am văzut la o competiție de dezabateri. Am văzut muncă, determinare și dacă nu sună prea siropos, o familie. Am văzut și am simțit cum fiecare minut petrecut cu ei nu este în zadar. De când am intrat, în fiecare minut am descoperit, am învățat și m-am îmbunătățit. Însă nu aș fi putut să fac asta fără acești oameni lângă mine. Așa am decis că vreau să ajung și eu să dau înapoi tot ce am învățat aici și pentru că știu că mai am multe de descoperit, dar mai ales de descoperit împreună.

Popa Antonia-Maria
-Programmer-

Asociația AMoS ED mi-a oferit contextul perfect pentru a mă dezvolta la capacitatea mea maximă, oferindu-mi in același timp șansa de a cunoaște persoane noi care au avut o contribuție semnificativă in dezvoltarea mea personală. Motivele pentru care mă implic in principal sunt că vreau să fac parte din această mișcare de tineret prin a ajuta la schimbările care se întampla în comunitatea locală si în cadrul organizației, totodată vreau să-mi demonstrez atât mie, cât și oamenilor din jurul meu că poți ajunge la excelență chiar dacă începi de la 0, dar mai ales îmi doresc să contribui la starea de bine a mediului în care lucrează voluntarii și să fiu alături de cei care au nevoie de mine.

Bîlcu Ionuț
-Programmer-

Mă implic în această organizație deoarece știu că pot contribui la schimbarea pe care o creează. Tinerii din comunitatea locală au nevoie de ajutor în a se pregăti să facă față viitoarelor provocări ale vieții, iar eu, împreună cu restul organizației, suntem aici să le creem contextul pentru asta. În acest proces mă dezvolt și pe mine, fapt ce mă inspiră să continui să mă implic și să ii ajut și pe alții!

Ciortea Cătălin
-Programmer-

Am ales să mă implic în această organizație pentru a-mi extinde orizonturile personale și profesionale pe toate planurile și pentru a cunoaște acea parte a comunității care își dorește să îmbunătățească mediul in care trăiesc, lăsând amprenta lor pozitivă oriunde sunt.

Hudrea Gabriela
-Programmer-

Am intrat în asociația AMoS ED deoarece mi s-a părut o idee bună pentru a mă dezvolta personal și pentru a învăța să muncesc în echipă.

Florea Morena
-Wordpress Developer-

Mă implic deoarece am posibilitatea să descopar cât mai multă lume și să mă dezvolt în anumite domenii.

Barasny Mădălina Cassiana
-Wordpress Developer-

Mă implic în AMoS ED deoarece îmi oferă oportunitatea de a mă dezvolta pe plan profesional și social, dar și de a face un bine comunității din care provin. Am căutat mereu o colectivitate ca Moséadorii, care m-au inspirat să lucrez spre a deveni o versiune mai bună a mea. Îmi doresc ca pe viitor să îi pot ajuta pe alții la fel cum am fost și eu ajutată .