Botezan Anamaria
-Director de Relații cu Publicul-

Există acea perioadă din liceu în care ai cam două opțiuni, fie te implici în diferite mișcări care încurajează și fac eforturi să aducă schimbarea acolo unde e nevoie de ea, fie îți petreci tot timpul liber pe Netflix, PC sau afară cu prietenii. Când am ajuns și acolo, am ales prima variantă, cea în care nu-mi irosesc anii de liceu, ci îmi aduc, cât pot, contribuția în comunitate. Mai mult de atât, fac o schimbare la mine, cu ajutorul celor din asociație. Asta m-a făcut să vreau să fac parte și din birou. Vreau să dau înapoi ajutorul pe care l-am primit și încă îl primesc din partea tuturor. Vreau să ajut și eu pe alții așa cum și eu am fost și încă sunt ajutată, indiferent de circumstanțe.

Kiraly Elizabeth
-Manager de Relații cu Publicul-


Mă implic pentru că vreau să mă dezvolt pe mine însămi și să îi ajut și pe cei din jur să facă la fel.

Șăulean David
-Designer Grafic-

Mă implic pentru impactul pe care îl am în comunitate. Indiferent de cât de mică sau de nesemnificativă pare, orice mișcare de voluntariat creează o schimbare în bine în societate.

Chiorean Alexandra
-Publicist-

Ma implic pentru a ma dezvolta, pentru a ajunge la cea mai buna versiune a mea si pentru a invata sa fiu mai răbdătoare.

Neamț Cristiana
-Designer Grafic-

Ma implic in asociatie pentru a-mi dezvolta abilitatile alaturi de oameni faini, pregatiti sa infruntam orice provocare pentru a ajuta comunitatea.

Botezan Jessica Alexandra
-Fotograf-

Ma implic deoarece aceasta asociație e o șansa prin care ii poți ajuta pe cei din jurul tău.

Cazacu Alexandru
-Videograf-

Ma implic in asociatie pentru a imi dezvolta aceasta pasiunea pentru videografie ,pentru a cunoaste persoane noi si pentru a schimba ceva in comunitate.

Păcurariu Diana
-Videograf-

Ma implic pentru a putea dobandi experiente noi.

Filip Daniela
-Videoeditor-

Ma implic pentru a cunoște persoane noi cu care să leg prietenii frumoase și pentru a-mi descoperi noi abilități.

Popa Mara
-Fotograf-

Ma implic pentru a cunoaște oameni noi, pentru a ma dezvolta atât pe plan personal, cât și pe plan profesional și pentru a putea face o schimbare in societate.